Lezing Bouwers en Handelaren van Huizen

Bibliotheek Plein 2000 1, Huizen, Noord-Holland, Nederland

Wat was de oorzaak en het begin van het ondernemerschap en de industriële opleving in Huizen? In de tijd was er een kentering dat alles in beweging zette, met één oorzaak: bittere armoede. In Huizen bruist het van de industriële energie. In ons oorspronkelijke kleine dorp aan de Zuiderzee zijn opvallend veel MKB-ondernemers actief in

Concert Blauwe Diamantroute Harmonieorkest Prinses Irene

Zeewolde Zeewolde

Op zaterdag 14 september staat een evenement gepland in Zeewolde voor de viering van 40 jaar Zeewolde in en rondom de vaarroute de Blauwe Diamant. Langs de vaarroute zijn muziekoptredens van lokale orkesten, bands, koren, zangers en zangeressen en ook harmonieorkest Prinses Irene zal hier gaan optreden.

Verenigingsconcert muziekvereniging Prinses Irene

Huis van Eemnes Noordersingel 4, Eemnes, Utrecht, Nederland

Muziekvereniging Prinses Irene en al haar ensembles presenteren zich op zaterdag 26 oktober in het Huis van Eemnes. Kom luisteren naar de koperklanken van koperensemble Princess Brass, genieten van de houtklanken van Clarinet Choir Prinses Irene en Flute choir Silversound, daarnaast naar de bredere orkestklanken van startersensemble VOEI en Harmonieorkest Prinses Irene. Een avond voor

Lezing over Erfgooiers

Boerderij Hellingstraat 9, Huizen, Noord-Holland, Nederland

Erfgooiers, presentatie door Anton Kos. Inloop vanaf 19:30. Aanmelding: info@historischekringhuizen.nl  Kosten deelname: € 4,-. Word lid van de Historische Kring Huizen, dan is de deelname gratis!

Concert The Armed Man Prinses Irene

PHIL Haarlem Lange Begijnstraat 11, Haarlem, Noord-Holland, Nederland

Op zaterdag 14 december voert harmonieorkest Prinses Irene samen met het Haarlems Gemengd Koor, The Armed Man uit in de PHIL in Haarlem. Voor dit concert zal het orkest uitgebreid worden met een aantal projectleden.

Nieuwjaarsconcert Prinses Irene

Ergooiers College Graaf Wichman 175, Huizen, Noord-Holland, Nederland

Traditiegetrouw op 1 januari vindt het nieuwjaarsconcert plaats om 16.00 in het Erfgooiers College