Fotoclub Flevo

Fotoclub Flevo in Huizen is een amateurfotoclub voor iedereen die van fotograferen houdt en waar fotografen op verschillend niveau terecht kunnen. Onder het motto “inspireren en geïnspireerd worden” komen we driewekelijks bij elkaar om ons in clubverband met foto’s bezig te houden en van elkaar te leren.

We willen een podium zijn om ons fotowerk aan elkaar en aan anderen te laten zien en te laten beoordelen. Creativiteit en visie zijn belangrijke punten voor het maken van een goede foto. We helpen onze leden daarbij door onder meer het organiseren van verschillende activiteiten. Een aantal van deze activiteiten is een jaarlijks vast onderdeel van het programma maar worden ook ad hoc gepland.

Fotoclub Flevo is aangesloten bij de Fotobond, Centrum voor Nederlandse Vrije Fotografie, een landelijke organisatie waar amateurfotografen onder andere hun foto’s laten zien bij exposities en kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Voor veel meer informatie over onze fotoclub kan er het beste een kijkje worden genomen op onze website: www.fotoclub-flevo.nl