Huizen, ook wel bekend als de Haven van het Gooi, is een prachtig oud vissersdorp dat gekenmerkt wordt door edele ambachten, oude gebouwen en de meest wijdse diversiteit aan natuur dat Nederland te bieden heeft. Een inspiratiebron voor velen. Huizen kent dan ook veel creatieve zielen binnen haar dorpsgrenzen. Of het nou gaat om muzikanten, kunstschilders, dansers, theatermakers en andere organisaties die bijdragen aan de cultuur binnen ons mooie dorp. Samen vormen zij het culture hart binnen het dorp.

Cultureel Platform Huizen is dé plek waar cultuur en creativiteit samenkomen. Waar Huizers met ideeën, visie en creatief talent met elkaar in contact kunnen raken om ideeën uit te wisselen of samenwerkingen aan te gaan. Waar inwoners en andere geintreseerden terecht kunnen om eens te kijken wat Huizen cultureel te bieden heeft.

Ben jij een culturele organisatie of een artistiek talent woonachtig in gemeente Huizen en zou jij jezelf willen profileren en in contact willen komen met andere creatieven? Stuur dan een mail.